מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק פטריות של השף ניר צוק

מרק פטריות של השף ניר צוק

מרק פטריות של השף ניר צוק

תיאור המתכון

בימים גשומים המרק הזה מחמם אותך מבפנים כמו רדיאטור פנימי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קוצצים את הבצל והפטריות.
2. מטגנים את הפטריות עם מעט שמן, תוך כדי ערבוב כשתי דקות. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב כדקה.
3. מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מכסים, מבשלים 20 דקות על אש קטנה ומתבלים.
4. מוציאים חצי מכמות הפטריות והבצל וטוחנים במעבד מזון. מחזירים לסיר, מוסיפים את פטריות הפורצ'יני הטחונות ומבשלים 3 דקות נוספות.

הערות

באדיבות השף ניר צוק