קלמרי על פלאנצ'ה
- מתאים ל: 1 לאדם מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנה קלה להכנה עם טעם מיוחד שמתקבל משילוב העריסה בזמן הצריבה של הקלמרי.
מרכיבים
- 200 ג' קלמרי חתוך לטבעות
- 50 ג' זיתים קלמטה
- 3 עגבניות מיובשות
- שוט ציר דגים
- שוט יין לבן
- כף גדושה עריסה
- מעט שמן זית לטיגןן
- 2 שיני שום כתוש
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 2-3 עלי פטרוזיליה קצוצים
- 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
מטגנים את הקלמארי עם מעט שמן זית על הפלאנצ'ה או מחבת.
לאחר שהקלאמרי מתחיל להתייצב מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את הפטרוזיליה והלימון, מורידים מהאש ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצדף
יוסף ספיר 2, פינת משה דיין מערב, מערב ראשון , ראשון לציון
הצג טלפון
03-9627111
|