קפה ברנדי מתובל
- מתאים ל: 2-3 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
קפה אספרסו מתובל ומבושם המחוזק בליקר המתאים לימים קרים.
באדיבות אילן שנהב.
מרכיבים
- 1 מסמר ציפורן
- 1מקל קינמון
- 1 כף סוכר חום
- 2 כפות מים
- 1 סרט קליפת תפוז
- 1/2 כוס ברנדי
- 30 מ"ל ליקר תפוזים
- 2 כוסות קפה אספרסו
- זסט לימון
אופן ההכנה
1. מניחים את הציפורן מקל הקינמון, המים והסוכר בסיר קטן ומחממים בלהבה נמוכה עד להמסת הסוכר.
2. להוסיף את הברנדי וליקר התפוז ולהמשיך לחמם.
3. מדליקים את התערובת עד שהלהבות דועכות.
4. מסננים ומוסיפים את התערובת המתובלת לקפה, מקשטים בזסט לימון ומגישים.