מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קדאיף בקרם מלבי ותמרים

קדאיף בקרם מלבי ותמרים

קדאיף בקרם מלבי ותמרים

תיאור המתכון


מתכון של יניב גור אריה מסדנת קינוחים ב 4 שף

מרכיבים

אופן ההכנה


לקדאיף: מערבבים את כל החומרים , משטחים ברינגים עגולים ואופים ב- 190 מעלות, כ- 7 דקות להזהבה קלה.
לקרם: ממיסים את הקורנפלור במעט מים קרים ואת הג'לטין ממיסים במעט מים חמים. מוודאים שלא נשארו גושים.
מחממים את המים עם הסוכר עד שהסוכר נמס, מוסיפים את השמנת
מוסיפים את הקורנפלור ובוחשים כמה דקות (לא להביא לרתיחה) עד שהנוזל שבסיר מסמיך.
מוסיפים את הג'לטין ומי הורדים, מערבבים ומורידים מן האש ומקררים ללילה במקרר.
לסירופ: מרתיחים את כל החומרים 5 דקות.
להגשה: זולפים את הקרם על הקדאיף ויוצקים מהרוטב.



תגובות

  1. עוגת קדאיף רחל ליבוביץ (25/12/2004 11:20:00)
    שאלתי היא היכן ניתן להשיג שערות קדאיף או האם ניתן להקפיץ אטריות ביצים או אטריות אורז בחמאה כדי להשיג תוצאה דומה של שערות קדאיף?
    אודה לך באם אקבל תשובה.
  2. איטריות קדאיף חדש איציק אהרון (10/03/2006 10:38:00)
    ניתן להשיג בסופרים איטריות קדאיף מעולות של חברת מתוקית,שווה לנסות.