סביצ'ה ים בפלפלים צהובים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 1 שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון נפלא ומרשים למנה ראשונה הניתנת להגשה בל מאורע ובכל עונה באדיבות מסעדת ביאלה.
מרכיבים
- דג:
- 250 גר' פילה דג ים טרי, נקי מעצמות ועור פרוס לפרוסות סביצ'ה עבות
- 4 כפות מיץ לימון טרי
- כף חומץ שרי
- חצי כפית מלח ים
- טיפה סוכר וטיפה פלפל שחור גרוס
- וינגרט:
- 2 בצלי שאלוט קצוצים
- 5 פלפלים צהובים קלויים בינוניים
- חצי שן שום
- כף דבש
- שליש חומץ שרי
- שליש כוס שמן זית
- 2/3 כוס שמן קנולה
- מלח ופלפל
- סלט:
- צרור עלי ראשד שטופים ונקיים מגבעולים
- 2 צנונויות פרוסות דק
- 6 סלייסים דקים של פלפל צ'ילי אדום ללא גרעינים
- 20 עלי כוסברה
- כף שמן זית
אופן ההכנה
הכנה:
להשריית הדג – מניחים את פרוסות הדג בקערת זכוכית נקייה ונאטמת. מערבבים את כל חומרי המשרה ויצקים לצנצנת. משרים בין 5 דקות לשעה (כמה שאוהבים).
וינגרט: מרסקים את כל החומרים למעט השמנים ומוסיפים את השמנים בהדרגה. מסננים במסננת דקה (לא חובה).
הערות
הגשה: במרכז צלחת הגשה מזלפים כף וינגרט. מערבבים את חומרי הסלט עם שמן זית טוב, ומפזרים פרוסות דג מסביב.
המתכון באדיבות
|
מסעדת ביאלה
הארבעה 14, תל אביב
הצג טלפון
03-6240996
|