מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טאגי'ן טלה עם בצל מתוק ואגוזים

טאגי'ן טלה עם בצל מתוק ואגוזים

טאגי'ן טלה עם בצל מתוק ואגוזים

תיאור המתכון

הטאג'ין הוא כלי חרס עגול עם מכסה בצורת קונוס המשמש לתבשילי בשר טלה, עגל, עוף או דגים
בתוספת ירקות המתבשלים עם הבשר עצמו, על גחלים או מקור חימום אחר.
מקורו בכפרים הברברים שבהם הוא החליף את התנור.

מרכיבים

אופן ההכנה

המיוחד בתבשילי טאג'ין הוא בפשטות שלהם, מניחים באמצע הטאג'ין את הבשר מעליו את הבצל, הקוסברה ומוסיפים את התבלינים, יוצקים את השמן והמרגרינה מעל ומוסיפים מים עד לשפת הטאג'ין.
מניחים על אש בינונית נמוכה ל-3 שעות.
חצי שעה לפני ההגשה מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, ראשי הורדים המיובשים, הדבש והסוכר.
וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.

המתכון באדיבות
מסעדת דארנא הורקונוס 3, ירושלים הצג טלפון