מרק עדשים ובטטה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון טעים ופשוט למרק חורפי משובח.
מרכיבים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 גזר פרוס
- 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 200 גרם עדשים כתומות
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 1.5-2 ליטר מים לכיסוי
- תבלינים לפי הטעם: פלפל לבן, כורכום, כמון, מלח, סומק
- 1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
• שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר; ומטגנים עד להשחמה.
• מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים; ומבשלים כחצי שעה.
• טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".
• מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה.
המתכון באדיבות
|
בית קפה קפה עלמה
יהודה הימית 19, תל אביב
הצג טלפון
074-7037474
|