Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק עדשים ובטטה

מרק עדשים ובטטה

מרק עדשים ובטטה

תיאור המתכון

מתכון טעים ופשוט למרק חורפי משובח.

מרכיבים

אופן ההכנה

• שמים את שמן הזית, הבצל, הגזר, תפוח האדמה והבטטה בסיר; ומטגנים עד להשחמה.
• מוסיפים עדשים כתומות, פטרוזיליה, אבקת מרק עוף, תבלינים ומים; ומבשלים כחצי שעה.
• טוחנים את המרק במעבד מזון או ב"סטיק".
• מוסיפים 1 מיכל שמנת מתוקה.

המתכון באדיבות
בית קפה קפה עלמה יהודה הימית 19, תל אביב הצג טלפון