מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קובה קוסקוס קריספי במילוי דג בורי

קובה קוסקוס קריספי במילוי דג בורי

קובה קוסקוס קריספי במילוי דג בורי

תיאור המתכון

מתכון ייחודי לקובה קוסקוס ממולא דג בורי.
באדיבות שף תם קבלו.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הקובה:
• מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומקררים אותו.
• מכניסים למעבד מזון את הקוסקוס המוכן ביחד עם שאר המרכיבים, וטוחנים טוב.

אופן הכנת המילוי:
• יש לקלות את הצנוברים על מחבת חמה, ללא שמן. לא מומלץ שהמחבת תהיה יותר מידי חמה, שכן הצנוברים יכולים להישרף, ולכן כדאי לקלות על אש קטנה תוך ערבוב מתמשך בכדי שהצנוברים יקבלו צבע זהוב מכל צדדיהם. יש לקרר הצנוברים בכלי נפרד (כדי שלא ימשיכו להקלות מהמחבת החמה).
• אם הצנוברים קטנטנים אז משאירים אותם שלמים אך אם הם גדולים רצוי לקצוץ אותם גס (עוזר לקציצות לא "להתפרק").
• קוצצים את הבצלים דק דק ומטגנים עם מעט שמן במחבת, על אש קטנה, כרבע שעה - על מנת שיקבלו צבע זהוב ויפה. מורידים מהאש ומקררים.
• לאחר שקוצצים את הדג (בסכין) מערבבים אותו עם כל שאר המרכיבים.

הערות

אופן הכנת המנה:
• מכינים קציצות מהמילוי, עוטפים אותם בציפוי הקוסקוס, ומטגנים בשמן עמוק בטמפ' של 160-180 מעלות עד שמתקבל צבע זהוב.
• רצוי להגיש עם סלט ירוק מרענן ועם מטבל כלשהו.המלצה - טחינה לבנה.

המתכון באדיבות
מסעדת דקה התעשייה 10, תל אביב הצג טלפון