פונדנט שוקולד של השפית קרן עינב
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
פונדנט שוקולד משובח בתבניות אישיות.
באדיבות שפית קרן עינב.
מרכיבים
- 100 מל חלב
- 100 מל שמנת מתוקה
- 300 גר חמאה
- 400 גר שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
- 6 ביצים
- 80 גרם סוכר
- 100 גרם קמח מנופה
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה בסיר את החלב השמנת והחמאה.
2. ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד ומאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.
3. מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד, מקפלים לתוך התערובת את הקמח.
4. משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות ומוזגים לתוכם את התערובת.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 3 דקות ומורידים את הטמפ ל 160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.