מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון

כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון

כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון

תיאור המתכון

מתכון משובח לכבד אווז איכותי ברוטב מתקתק, באדיבות שף שניאל מקסוול.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. על אש נמוכה לערבב את כל המצרכים של הרוטב ולהוסיף 300 מ"ל מים במשך כחצי שעה.
2. את כבד האווז לצרוב על מחבת פסים במשך כדקה וחצי מכל צד.
3. להניח את הרוטב על כל נתח הכבד ולהגיש חם.

המתכון באדיבות
מסעדת קאזה דו ברזיל משה בקר 12, ראשון לציון הצג טלפון