כבד אווז צרוב ברוטב תאנים, יין אדום וקינמון
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון משובח לכבד אווז איכותי ברוטב מתקתק, באדיבות שף שניאל מקסוול.
מרכיבים
- 1 בצל לבן חתוך לקוביות
- 500 ג' תאנים
- 1 כוס יין אדום
- 150 ג' סוכר
- מקל קינמון
- 3 יחידות כוכב אניס
- 700 ג' כבד אווז
אופן ההכנה
1. על אש נמוכה לערבב את כל המצרכים של הרוטב ולהוסיף 300 מ"ל מים במשך כחצי שעה.
2. את כבד האווז לצרוב על מחבת פסים במשך כדקה וחצי מכל צד.
3. להניח את הרוטב על כל נתח הכבד ולהגיש חם.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קאזה דו ברזיל
משה בקר 12, ראשון לציון
הצג טלפון
053-8094927
|