טו בשבט: סטייק סלומון על מצע לזניה חצילים
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון חגיגי של סלמון על לזניה חצילים, בטטות ופירות יבשים.
באדיבות שף דומיניק קופולה.
מרכיבים
- סטייק סלומון טרי
- חצילים
- גבינה
- שמנת
- 1 בטטה
- פירות יבשים
אופן ההכנה
1. להכנת הלזניה מטגנים את החציל, ומרכיבים אותו שכבות על גבי שכבות עם הגבינה והשמנת.
2. צורבים את סטייק הסלומון על מחבת פסים עם מלח ופלפל שחור גרוס.
3. את הבטטות מבשלים היטב ומכינים לפירה.
4. על מאפה הלזניה מניחים את הסטייק סלומון בעיטורי פירות יבשים צימוקים, תאנים, תמרים וכיוב' בתוספת פירה בטטות.
המתכון באדיבות
|
בר הגג
ז'בוטינסקי 29, קומפלקס sweat star, אשדוד
הצג טלפון
08-8562200
|