מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> אגסים שיכורים בקרם פרש ומקל וניל

אגסים שיכורים בקרם פרש ומקל וניל

אגסים שיכורים בקרם פרש ומקל וניל

תיאור המתכון

מתכון של יניב גור אריה מסדנת קינוחים ב 4 שף

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בסיר אגסים וסוכר ומבשלים עד שהסוכר מתחיל לבעבע והאגסים מזוגגים קלות, זה לוקח כמה דקות, להיזהר שהסוכר לא ישחים ויהפוך לקרמל, כי זה יפגע בצבע הלפתן, רק זיגוג קליל וזהו.
מוסיפים יין, תבלינים ומים כמעט כדי כיסוי.
מבשלים 25 דקות, מכבים להבה ומצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים נענע ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
טורפים היטב קרם פרש, וניל ואבקת סוכר.
בהגשה: מוזגים לקעריות לפתן עמוקות מהאגסים עם הנוזל (את התבלינים מוציאים וזורקים) ומניחים במרכז כף גדושה של קרם פרש.