פסטה רוזה
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פסטה ברוטב שמנת ועגבניות.
מתכון טעים וקליל, מתאים לשעות הצהרים והערב.
מרכיבים
- 250 ג' פסטה (כל אחד לפי הצורה שהוא אוהב וכמות הפסטה המתאימה לו)
- שמן זית
- 8 יח' עגבניות שרי
- גבעול בזיליקום - רק העלים
- 2 יח' עגבניות תמר קלופות וחתוכות לקוביות
- שום, אורגנו - ע"פ הטעם האישי
- מכל שמנת מתוקה
- פלפל, מלח, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. מבשלים את כמות הפסטה הרצויה לפי זמן הבישול הרשום על גב השקית.
2. מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את עגבניות השרי, עד לקבלת צבע.
3. מוסיפים את עגבניות התמר, השום, הבזיליקום והאורגנו ומעט מלח. סוגרים עם מכסה.
4. כאשר העגבניות מתפרקות מוסיפים נגיעת שמנת - כל אחד לפי טעמו ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
הערות
ניתן להגיש עם גבינת פרמז'ן.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
בית קפה לה גופרה
סוקולוב 41, רמת השרון
הצג טלפון
077-5118611
|