נתחי סטייק עם אננס ברוטב סאטה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 3/4 שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון ייחודי לנתחי סטייק בטעם אננס מתקתק.
מרכיבים
- סטייקים בקר במשקל כולל של 600 גרם חתוכים לקוביות
- 1 כף שמן
- 1 כף סויה כהה Taste of Asia
- 1 פחית קוביות אננס (מסוננת מהנוזלים) Del Monte
- 8 בצלים ירוקים חתוכים לאורך 3 ס"מ
- 1/2 כוס בוטנים קלויים לא מומלחים כתושים
- 5 כפות רוטב סאטה Taste of Asia (ניתן להוסיף לפי הטעם)
- 2 כוסות אורז יסמין Taste of Asia
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בווק ומקפיצים את הבשר על להבה גדולה.
2. מוסיפים את רוטב הסאטה ואת רוטב הסויה הכהה, מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות, אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סאטה.
3. מוסיפים את האננס והבצל הירוק, מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות.
4. מבשלים את האורז ב-4 כוסות מים בתוספת מלח בלבד.
5. מפזרים על מנת הבשר את הבוטנים ומגישים על אורז היסמין המבושל.