גלילת חזה עוף במילוי פירות ופיצוחים
- מתאים ל: 4-6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מפנק ומקורי לט"ו בשבט - גלילת חזה ועף במילוי טעים של פירות ופיצוחים.
מרכיבים
- 4 יחידות חזה עוף דק ומרודד
- 4 כפות תערובת "אורז לפיצוחים" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה
- 3 כפות תערובת "לאורז עם בשר" של "חוות דרך התבלינים" גרוסה
- 1/2 כוס מגוון פירות יבשים קצוצים דק (פירות מומלצים: משמש, תמר, צימוק, מנגו).
אופן ההכנה
*מערבבים יחדיו את החומרים היבשים לתערובת אחידה גרוסה.
*מניחים את חזה העוף ובחלק הקרוב אלינו משטחים 2 כפות מהתערובת היבשה.
*מגלגלים את חזה העוף (ממש כמו סושי) לידי גלילה.
*סוגרים עם 3 קיסמי שיניים את הגלילה.
*על מחבת טפלון / מחבת משומן מטגנים קלות את הגלילה מכל הצדדים.
*מניחים כל גלילה בנייר כסף ומהדקים היטב בצדדים.
* אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-30 דק'.
*מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומגישים בליווי רוטב שאוהבים.
המתכון באדיבות
|
חנות חוות דרך התבלינים
שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית
הצג טלפון
04-9533405
|