Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> גלילת חזה עוף במילוי פירות ופיצוחים
לחם בשר הרצליה

גלילת חזה עוף במילוי פירות ופיצוחים

גלילת חזה עוף במילוי פירות ופיצוחים

תיאור המתכון

מתכון מפנק ומקורי לט"ו בשבט - גלילת חזה ועף במילוי טעים של פירות ופיצוחים.

מרכיבים

אופן ההכנה

*מערבבים יחדיו את החומרים היבשים לתערובת אחידה גרוסה.
*מניחים את חזה העוף ובחלק הקרוב אלינו משטחים 2 כפות מהתערובת היבשה.
*מגלגלים את חזה העוף (ממש כמו סושי) לידי גלילה.
*סוגרים עם 3 קיסמי שיניים את הגלילה.
*על מחבת טפלון / מחבת משומן מטגנים קלות את הגלילה מכל הצדדים.
*מניחים כל גלילה בנייר כסף ומהדקים היטב בצדדים.
* אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-30 דק'.
*מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומגישים בליווי רוטב שאוהבים.

המתכון באדיבות
חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש