מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שולבטה

שולבטה

תיאור המתכון

תבשיל בורגול חם ומהביל ליום סגריר, עם קישוא, חציל, ובצל ברוטב עגבניות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הבורגול 1/2 שעה במים.
2. מטגנים את הבצל ב1/2 כוס שמן (1/4תירס, ו1/4זית).
3. פורסים את החצילים והקישואים וחותכים את העגבניות לחתיכות קטנות.
4. מוסיפים את החציל, הקישוא, העגבנייה ושתי שיני שום לבצל המטוגן.
5. מכסים במים ומבשלים עד לרתיחה.
6. מוסיפים את הבורגול, 11/2 כף מלח, 1/2 כף פלפל שחור, קמצוץ הל ופלפל לבן, ומוסיפים את רוטב העגבניות לתערובת. מבשלים כ 15 דקות בסיר הרותח והמכוסה.

המתכון באדיבות
מסעדת אל סולטן כביש ראשי, זרזיר הצג טלפון