מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> סילבסטר זביון צונן של שמפניה

סילבסטר זביון צונן של שמפניה

סילבסטר זביון צונן של שמפניה

תיאור המתכון

קינוח מפנק עם שמפניה ותותים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בקערה המונחת על סיר אדים, טורפים את החלמונים עם הסוכר, עד שמתקבל קצף סמיך ואוורירי.
2. מוסיפים מעט שמפניה וממשיכים לטרוף.
3. חוזרים על הפעולה עד קבלת קצף עשיר, סמיך וטעים –מסירים מהאש.
4. מעבירים לתוך קערה גדולה עם מי-קרח, מקציפים עד שהתערובת צוננת לגמרי.
5. מגישים עם התותים.

המתכון באדיבות
מסעדת קורדליה סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו הצג טלפון