סילבסטר פטה כבד
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לפטה כבד משובח.
מרכיבים
- 180 גרם כבדים
- 60 גרם חמאה
- שומן אווז מומס לטיגון או כף שמן
- כף גדושה של שומן אווז
- חצי כף פלפל מדגסקר
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כף קסיס
- שומשום שחור
אופן ההכנה
1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ- 12 דקות, מכבים את האש ומשאירים להתקרר.
2. במעבד מזון, טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה, מלח, פלפל וקסיס.
3. מעבירים את התערובת לכלי גדול ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את פלפל המדגסקר, מכניסים לתערובת ומקררים.
5. לאחר הקירור, עוטפים בשומשום שחור.
6. להגיש בתוספת ריבה וצנימים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת נועה ביסטרו
הצורפים 14, כניסה מרח' יפת 30, יפו, תל אביב
הצג טלפון
03-5184668
|