מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סוכריית ריזוטו

סוכריית ריזוטו

תיאור המתכון

מתכון לבריאות וגורמה במנה אחת - כדורי ריזוטו מטוגנים בציפוי פריך. ל ממש קשה להכנה והתוצאה הסופית מדהימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הריזוטו:
2 ליטר מים
ציר ירקות מבעבע (גזר/בצל/שורש סלרי/כרישה/שורש פטרוזיליה)
1 עלה דפנה, פלפל אנגלי
לבשל 20 דקות

הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה בשמן זית.
מאדים את השום/בצל/פטריות.
מוסיפים את הריזוטו ומטגנים.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים את הרוטב.
מוסיפים את כל התבלינים היבשים.
מוסיפים מצקת קטנה של ציר בכל פעם.
מצמצמים את הרוטב - עד שהריזוטו מגיע לרמת אלדנטה, מערבבים עם הפרמז'ן ומקררים.

הערות

הרכבת המנה:
מגלגלים את הריזוטו לצורה של כדור.
נועצים במרכז הכדור מקל קינמון ומעבירים לקירור.
טובלים את הכדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים בלוויית רוטב הפסטו.

המתכון באדיבות
מסעדת כרם זיתים פארק טבע רמת הנדיב, זכרון יעקב הצג טלפון