פרג'ינו
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
פטריות שמפיניון מוקפצות עם יין וגבינה בולגרית.
מרכיבים
- 150 ג' פטריות שמפיניון
- מלח, פלפל
- ראשי בצל ירוק
- יין לבן
- 5 קוביות גבינה בולגרית
- שמן זית
- שום גרוס גס
- כף רוטב פסטו
אופן ההכנה
1. מקפיצים את הפטריות במחבת לוהט בשמן זית עד שהן מזהיבות.
2. מוסיפים את השום הגרוס ומלח ופלפל לפי הטעם.
3. מוסיפים ומקפיצים ביחד את ראשי הבצל הירוק לדקה נוספת, מוסיפים את היין הלבן ומשאירים 2 דקות נוספות, עד שהיין מתאדה.
4. מוסיפים את הפסטו ו-5 קוביות גבינה בולגרית, מקפיצים לדקה נוספת ומגישים חם.