מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פנקוטה שוקולד לבן ופירות יער

פנקוטה שוקולד לבן ופירות יער

פנקוטה שוקולד לבן ופירות יער

תיאור המתכון

פשוט אי אפשר לעמוד בפני הקינוח המדהים עם השוקולד הלבן ופירות היער!
ב"טאבולה" החליטו לפנק.. לפנק.. לפנק!!

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הפנקוטה:
1. מבשלים בסיר קטן את החלב והג'לטין תוך כדי ערבוב.
2. בסיר נפרד מרתיחים 350 מ"ל שמנת מתוקה עם הסוכר, מורידים מהאש, מוסיפים את הג'לטין עם החלב, יוצקי מיד את השוקולד הלבן ומערבבים עד להמסה. מקררים מעט.
3. מקציפים את יתר השמנת המתוקה לקצף יציבף מוסיפים את תערובת השוקולד, מחלקים ל-4 תבניות אישיות ומכניסים למקרר לפחות לחמש שעות.

הכנת הרוטב:
מרתיחים את המים עם הוסכר, מוסיפים את פירות היער ומערבבים היטב.

הערות

אופן ההגשה: מניחים את הפנקוטה על צלחת הגשה ויוצקים מעליה את רוטב פירות היער.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה