קדירה מהירה של אורז עם בשר וזעפרן
- מתאים ל: 4-6 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
תבשיל קדירה מפנק ומחמם, מושלם לימי החורף.
מרכיבים
- 1 כוס אורז
- 2 שערות זעפרן של "חוות דרך התבלינים"
- 1.5 כוסות מים
- פלפל שחור
- כמון
- 1/2 כפית בהרט של "חוות דרך התבלינים"
- 1 בצל קצוץ דק
- מלח לפי הטעם
- 2 כוסות בשר עגל טחון
- 6 כפות תערובת לאורז עם בשר של "חוות דרך התבלינים"
אופן ההכנה
1. לחלוט 2 שערות זעפרן עם כוס וחצי מים רותחים.
2. לטגן את האורז במעט שמן ולתבל בפלפל ובמלח.
3. להוסיף את המים הרותחים עם הזעפרן.
4. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.
5. לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון לטיגון.
6. להוסיף תערובת לאורז,בהרט, פלפל שחור, כמון ומלח לפי הטעם (אפשר להוסיף מעט מים).
7. לבשל חצי שעה על אש בינונית.
8. לערבב עם האורז ולהגיש חם.
המתכון באדיבות
|
חנות חוות דרך התבלינים
שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית
הצג טלפון
04-9533405
|