מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדירה מהירה של אורז עם בשר וזעפרן

קדירה מהירה של אורז עם בשר וזעפרן

קדירה מהירה של אורז עם בשר וזעפרן

תיאור המתכון

תבשיל קדירה מפנק ומחמם, מושלם לימי החורף.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לחלוט 2 שערות זעפרן עם כוס וחצי מים רותחים.
2. לטגן את האורז במעט שמן ולתבל בפלפל ובמלח.
3. להוסיף את המים הרותחים עם הזעפרן.
4. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.
5. לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את הבשר הטחון לטיגון.
6. להוסיף תערובת לאורז,בהרט, פלפל שחור, כמון ומלח לפי הטעם (אפשר להוסיף מעט מים).
7. לבשל חצי שעה על אש בינונית.
8. לערבב עם האורז ולהגיש חם.

המתכון באדיבות
חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון