מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> קדירת קטניות ופריקי (לצמחונים)

קדירת קטניות ופריקי (לצמחונים)

קדירת קטניות ופריקי (לצמחונים)

תיאור המתכון

מתכון לתבשיל קדירה עשיר ומחמם, במיוחד לימים הקרים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה, והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.
2. בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים את אבקת המרק עוף ומערבבים.
4. מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.
5. מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15, 20, דקות כשמידי פעם מערבבים

המתכון באדיבות
חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון