מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> קרסטיני עם ממרח טופו וקלמטה

קרסטיני עם ממרח טופו וקלמטה

קרסטיני עם ממרח טופו וקלמטה

תיאור המתכון

מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב. קרסטיני פריכים עם זיתי קלמטה וממרח טופו.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון, קוצצים את הזיתים, מוסיפים את הטופו ושאר המרכיבים וממשיכים לעבד בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם הומוגני ואחיד.
את הבאגט אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות צלזיוס כ-10 דקות עד שמשחים.
מורחים את ממרח הטופו על הבאגט.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון