פלפלים קלויים עם שמן זית וחומץ בלסמי
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב. מנת פלפלים קלויים בשמן זית וחומץ בלסמי.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.
מרכיבים
- 3 פלפלים אדומים
- 5 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית
- 1 שן שום
- 1 כף קורנית קצוצה
אופן ההכנה
חורכים את הפלפלים בגריל חם או על להבה פתוחה עד שהם נשרפים מכל צידיהם.
שמים את הפלפלים בכלי ומכסים בניילון נצמד למשך כחצי שעה.
לאחר חצי שעה מקלפים ומנקים מגרעינים.
פורסים את בשר החציל לפרוסות דקות ומניחים בכלי ערבוב.
פורסים את השום ומכניסים פנימה.
מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|