סלט פטוש עם פיתות מטוגנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנת טאפאס איכותית- סלט פטוש משובח, הכולל ירקות טריים וקרוטוני פיתה מטוגנים, באדיבות השף צ'רלי פדידה. מעולה!
מרכיבים
- 1 עגבנייה בשלה אדומה
- 1 מלפפון
- 1 קולרבי
- 1 כפית סומק
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
- 1 פיתה חתוכה לרצועות
- 1 כף זעתר
- 500 מ"ל שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפיתה. מוציאים לנייר סופג.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ.
מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
את הפיתות מערבבים עם הזעתר עד שהן מצופות בו ושמים עם הסלט.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|