טאבולה עם נענע וגרגרי רימון
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב. סלט טאבולה בניחוח ארומטי.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.
מרכיבים
- 500 גר' חיטה גרוסה שהושרתה במים פושרים כחצי שעה.
- 20 עלי נענע גדולים
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 3 כפות סילאן
- 100 גר' גרעיני רימון
אופן ההכנה
מסננים את החיטה וחותכים את עלי הנענע לרצועות דקות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|