זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרדל
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.
מרכיבים
- 3 זוקיני פרוסים לאורכם
- 1 כף קורנית קצוצה
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 2/3 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מתבלים את הזוקיני עם כף שמן זית, קורנית, מלח ופלפל.
מסדרים בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ואופים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום-זהוב.
מערבבים בשייקר את מיץ הלימון ושמן הזית ויוצקים על הזוקיני.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|