מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק "יאמי" לחורף

מרק "יאמי" לחורף

מרק "יאמי" לחורף

תיאור המתכון

מתכון שכל מי שקיבל אותו עדיין עושה את המרק בכל חורף ומקבל פידבקים טובים. המתכון מבוסס על הרבה ירק והסוד הוא תוספת של שבולת שועל.

מרכיבים

אופן ההכנה

מאדים את הבצל עם קצת שמן ו-50 ג' מרגרינה, מוסיפים את הגזר המגורד ולאחר מכן את כל הירקות החתוכים. להוסיף מיים רתוחים לתבל במלח ופלפל. מבשלים כ-20 דקות ואז מוסיפים את השבולת שועל,מרק עוף, פטרוזיליה ושמיר. מבשלים עוד כ-10 דקות (לתקן טיבול אם יש צורך).

הערות

שיהיה בהצלחה, נסו ותיהנו.
אני קיבלתי את המתכון מחברה לפני הרבה שנים ומאז אני מכינה אותו כל חורף ובעיקר כשיש אורחים.