Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> מתכון לפסח: קציצות אורז וטונה

מתכון לפסח: קציצות אורז וטונה

מתכון לפסח: קציצות אורז וטונה

תיאור המתכון

מתכון של ג'סיקה מ''קסם של תיבול''
מעבר לפסח, פתרון טוב לשאריות אורז, שאין לה ''קונים''.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים ונותנים לתערובת לנוח במקרר 20-30 דקות.
2. מחממים מחבת טפלון, עם כף שמן (לא לשכוח שגם בטונה יש שמן והאורז כבר מבושל.
כך שהשמן נועד ל''TOUCH'' אחרון של איחוד מרכיב הקציצה) בעזרת שתי כפות יוצרים את צורת הקציצות ומשטחים מעט. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

הערות

הקציצות גם מאוד טעימות כשהן קרות, ומומלצות לפיקניקים.


קישורים:
ג'סיקה
המתכון באדיבות
קייטרינג ג'סיקה - אוכל ואהבה כצנלסון 105, תל אביב הצג טלפון