מתכון לפסח: קציצות אורז וטונה
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 25 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון של ג'סיקה מ''קסם של תיבול''
מעבר לפסח, פתרון טוב לשאריות אורז, שאין לה ''קונים''.
מרכיבים
- 3 כוסות אורז מבושל
- 1 קופסאת שימורי טונה
- 2 ביצים
- גיוונים - ניתן להוסיף לבלילה גרגרי תירס, אפונה, זיתים, פטרוזיליה וכו'..
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים ונותנים לתערובת לנוח במקרר 20-30 דקות.
2. מחממים מחבת טפלון, עם כף שמן (לא לשכוח שגם בטונה יש שמן והאורז כבר מבושל.
כך שהשמן נועד ל''TOUCH'' אחרון של איחוד מרכיב הקציצה) בעזרת שתי כפות יוצרים את צורת הקציצות ומשטחים מעט. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
הערות
הקציצות גם מאוד טעימות כשהן קרות, ומומלצות לפיקניקים.
קישורים:ג'סיקה