מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> תבשיל עגבניות, אורז ועדשים כתומים...יאמי

תבשיל עגבניות, אורז ועדשים כתומים...יאמי

תבשיל עגבניות, אורז ועדשים כתומים...יאמי

תיאור המתכון

מתכון שמתאים לחורף..להתפנק וללקק את הקערה...,
מתכון קל לעשייה והטעם משגע...,
מוצריים קלים שיש במשך כל השנה, מוצרים לא יקרים, ותבשיל שמתאים גם לצמחוניים,ילדים משוגעים עליו...

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים שמן בסיר ומחממים את הבצל עד שהופך להיות שקוף, מוסיפים את העגבניות החתוכות+התבלינים+כף הגדושה ברסק עגבניות ונותנים לזה 5 דקות להתבשל עם עצמו..
מוסיפים 7 כוסות מים חמים וכבור מס' קות את 2 כוסות האורז,מכסים ומביאים לרתיחה,כעבור 10 דקות מוסיפים כוס עדשיים כתומים ,מערבבים ומוסיפים עוד 3/4 כוס מים חמים...
מבשלים במשך 25 דקות..ומגישים עם טיפת לימון...בתאבון!!!

הערות

אנינוהגת לשים כמה טיפות לימון לפני שאני מגישה זה מוסיף את הטעם המדהים למנה!