פירה קוסקוס עגבניות עם פילה דניס צרוב על הפלנצ'ה, בזיליקום, פרמזן וציר דגים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מקורי לפירה קוסקוס בטעם עגבניות עם פילה דניס צרוב על הפלנצ'ה עם בזיליקום, פרמזן וציר דגים.
באדיבות שף יואב בר.
מרכיבים
- 200 גר' קוסקוס רגיל מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 4 יח' דג פילה דניס, 120 גר' כל פילה
- 3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
- כף שמן זית+ שמן זית לטיגון
- 50 גר' פרמזן
- עלי בזיליקום
- ציר דגים
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שבגב השקית.
2. מקפיצים את העגבניות בשמן זית במחבת חמה; מוסיפים 2.5 כוסות ציר דגים או מים חמים, קוסקוס, כף שמן זית, פרמזן (לפני ההגשה) ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כדקה.
3. את הדגים צורבים במחבת חמה עם שמן זית על הצד של העור כ- 2 דקות והופכים לעוד דקה.
הערות
אופן ההגשה: מניחים את פירה הקוסקוס בצלחת ועליו מניחים את הדג.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
03-6036666
|