מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> צ'ורוס (סופגניה דרום אמריקאית)

צ'ורוס (סופגניה דרום אמריקאית)

צ'ורוס (סופגניה דרום אמריקאית)

תיאור המתכון

סופגניות שהן חגיגה אמיתית! מגיעות אלינו הישר מדרום אמריקה: צ'ורוס חמימות ומתוקות באדיבות שף אורן ירושלמי ממסעדת סקאלה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שמים בסיר קטן את החמאה והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח והסוכר, ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-5 דקות, עד לצינון התערובת. מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה. מחממים שמן לטיגון עמוק, וממלאים שק זילוף בתערובת. מותחים מעל הסיר חוט שפגאט ומזלפים לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח. מטגנים עד שהבצק יזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק.

2. להכנת גאנש שוקולד חם:
מניחים בתוך סיר קטן חלב ושמנת , מביאים לרתיחה מורידים מהאש, מניחים בקערה עמידה בחום את השוקולד יוצקים מעל את הנוזל החם, מכסים ל-3 דק' בניילון נצמד, לאחר 3 דק מורידים את הכיסוי, מערבבים בעזרת מטרפה למסה הומוגנית ומגישים חם לצד הצ'ורוס.

המתכון באדיבות
מסעדת סקאלה המלך דוד 7, מלון מצודת דוד, ירושלים הצג טלפון