מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> חנוכה 2010: סופגניות מרשמלו

חנוכה 2010: סופגניות מרשמלו

חנוכה 2010: סופגניות מרשמלו

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הבצק: לשים את כל החומרים בין 15-12 דקות בתוך מג'ימיקס במהירות בינונית. מכסים את קערת המיקסר "במגבת מטבח" ומתפיחים כ- 45 דקות בטמפ' החדר. מורידים את הנפח לבצק ומחלקים ל- 15 יחידות ומכדררים לכדורים. מתפיחים כשעה. מחממים בסיר גבוה שמן קנולה(שממלא כ- 3/4 גובה סיר) ומטגנים את הסופגניות כ- 3 דק' מכל צד.
2. הכנת המילוי: מרתיחים סוכר,דבש ותות שדה ומנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 2 דק'.
מעבירים למיקסר ומקציפים יחד עם שאר החומרים הנוספים כ- 10 דק' במהירות בינונית – גבוהה. מעבירים לשקית זילוף וממלאים סופגניות.

הערות

טיפ להגשה: ניתן לקשט את הסופגניות בחתיכות מרשמלו קנוי.