מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: קרם שוקולד עם מצות מסוכרות וגלידת חלב קוקוס

מתכון לפסח: קרם שוקולד עם מצות מסוכרות וגלידת חלב קוקוס

מתכון לפסח: קרם שוקולד עם מצות מסוכרות וגלידת חלב קוקוס

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לפסח של יניב גור אריה ''מבשלים חוויה''

מרכיבים

אופן ההכנה

לקרם: ממיסים בבן מארי שוקולד וחמאת קקאו. מקציפים חלבונים לקצף יציב, מאחדים את התערובות, מעבירים לשק זילוף ומצננים היטב.
לגלידה: טורפים יחד חלמונים וסוכר עד שהם תופחים ומבהירים קלות.
מרתיחים חלב קוקוס ווניל, מוסיפים בהדרגה אל תערובת החלמונים, תוך כדי השוואת טמפרטורות.
מצננים ומקפיאים במכונת גלידה.
למצה: מרטיבים את המצה במים ועוטפים לחצי שעה במגבת. חותכים לשמיניות ומטגנים בשמן עד הזהבה. מבשלים את המצות המטוגנות בתוך סירופ הסוכר כדקה, מוציאים ומייבשים.
להגשה: מסדרים בצלחת מצות וזולפים עליהם מהשוקולד. מניחים בצד כדור גלידה.