"קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים
תיאור המתכון
באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.
מרכיבים
- 80 גרם חמאה, בטמפ' החדר
- 1 ו-1/3 כוסות "כמו סוכר"
- 3 ביצים
- 5 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 250 גר' פיסטוק, פקאן, שקדים
אופן ההכנה
1. מערבבים חמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד הומוגניות.
2. מוסיפים את הביצים, הקמח שקדים פיסטוק ופקאן ומערבבים למשך 1 דקה נוספת במהירות איטית, עד קבלת בצק אחיד.
3. מוציאים ומחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים שאותם מגלגלים לגלילים בקוטר של 3 ס"מ.
4. את הגלילים מניחים ע"ג משטח ישר עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למס' שעות עד אשר הגלילים מתקשים בהקפאה.
5. מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי של 3 מ"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים ב- 170 מעלות למשך כ-12 דקות.
המתכון באדיבות
|
קונדיטוריית שמו
האיצטדיון 6, קרית חיים
הצג טלפון
04-8418840
|