בראוניס ללא סוכר
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.
מרכיבים
- 300 גר' שוקולד מריר ללא סוכר
- 150 גר' חמאה
- 5 גר' אבקת נס-קפה
- 1/2 כוס (75 גר') חלב
- 200 גר' ביצים
- 3/4 כוס "כמו סוכר"
- 3/4 כוס (100 גר') קמח
- 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
- 100 גר' אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
1. ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי ומוסיפים את הנס קפה.
2. מקציפים את הביצים ו"כמו סוכר" למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
3. תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח והאפייה וממשיכים לערבל עד קבלת גוון אחיד.
4. יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל 100 גר' אגוזי מלך קצוצים. אופים ב-170 מעלות עד 40 דקות.
5. בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
6. כשרוצים לחתוך, מכניסים למקפיא ל-10 דקות ופורסים לקוביות.
המתכון באדיבות
|
קונדיטוריית שמו
האיצטדיון 6, קרית חיים
הצג טלפון
04-8418840
|