מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

גלידת סולרו

גלידת סולרו

תיאור המתכון

גלידה 3 שכבות מהממת. טעימה חבל"ז. פרווה בטעם חלבי. דורשת תכנון של הקינוח מראש. מומלץ להכין יום/יומיים לפני האירוח.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בבלנדר / סטיק - ריצ' קפה + חב' ג'לי (את האבקה). שופכים לכוסות שכבה של התערובת. (צריך להישאר בקערה חצי מהכמות הכוללת)
מכניסים להקפאה לשעתיים.
2. מקציפים 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר. ובקערה שניה מקציפים ריצ' עם כפית תמצית וניל ומוסיפים פנימה את החלמונים.
מערבבים את 2 הבלילות של הריצ' והביצים, מחלקים לכוסות כשכבה שניה. ומכניסים להקפאה לשעה נוספת.
3. מחלקים בכוסות את התערובת של הג'לי כשכבה 3. מקפיאים שעתיים לפחות לפני הגשה

הערות

הגלידה דורשת הכנה מראש אבל שווה כל שניה.