גלידת סולרו
- מתאים ל: כ-10 תלוי בגודל הכוס. מנות
- זמן הכנה: 4 שעות כולל המתנה..
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
גלידה 3 שכבות מהממת. טעימה חבל"ז. פרווה בטעם חלבי. דורשת תכנון של הקינוח מראש. מומלץ להכין יום/יומיים לפני האירוח.
מרכיבים
- ריצ' קפה
- ריצ' להקצפה
- 3 ביצים
- ג'לי בטעם משמש / תותי פרוטי
- סוכר
- כוסות / כלי הגשה שקופים
אופן ההכנה
1. מערבבים בבלנדר / סטיק - ריצ' קפה + חב' ג'לי (את האבקה). שופכים לכוסות שכבה של התערובת. (צריך להישאר בקערה חצי מהכמות הכוללת)
מכניסים להקפאה לשעתיים.
2. מקציפים 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר. ובקערה שניה מקציפים ריצ' עם כפית תמצית וניל ומוסיפים פנימה את החלמונים.
מערבבים את 2 הבלילות של הריצ' והביצים, מחלקים לכוסות כשכבה שניה. ומכניסים להקפאה לשעה נוספת.
3. מחלקים בכוסות את התערובת של הג'לי כשכבה 3. מקפיאים שעתיים לפחות לפני הגשה
הערות
הגלידה דורשת הכנה מראש אבל שווה כל שניה.