קינוח קרמבו מדהים! ללא גלוטן!!!!!!!!!!!
- מתאים ל: תלוי בגודל התבנית - כ15 מנות מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
3 שכבות של עונג, שכבה ראשונה חומה ואפויה ללא קמח. שכבה שניה לבנה של שמנת. ושכבה שלישית של שוקולד טעים.
מרכיבים
- 6 ביצים
- פודינג שוקולד + פודינג וניל
- סוכר
- שמנת מתוקה להקצפה
- חלב
- שוקולד מריר - 100 גרם
- קקאו - 2 כפות
- חמאה
אופן ההכנה
שכבה 1: מקציפים את החלבונים עם 6 כפות סוכר. כשיש קצץ יציב מוסיפים חב' פודינג שוקולד ואת החלמונים.יוצקים לתבניות אישיות ואופים בחום 180 כ10 דק'.
שכבה 2: מקציפים שמנת מתוקה עם חב' פודינג וניל ו1/2 כוס חלב. שופכים על השכבה האפויה אחרי שהתקררה.
שכבה 3:ממיסים חב' שוקולד מריר 60% עם 2 כפות סוכר ו2 כפות קקאו, קצת חלב. מוסיפים כ50 גר' חמאה. מקררים קצת ומוסיפים על השכבה הלבנה
הערות
המתכון מתאים להגשה אישית או להגשה בבופה על מגש יפה עם רגלית. העוגה המוזמנת ביותר במטבחי.