מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס"

קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס"

קדרת בשר שזיפים ותפו"אד מוזהבים מקורמלים "פלוימן צימאס"

תיאור המתכון

קדרת בשר שזיפים ותפו"א מוזהבים מקורמלים

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה
1.בסיר גדול ממיסים 50 ג"ר מחמאה או 3 כפות שמן צמחי
2.מניחים את רגלי העגל והבשר חתוך לחתיכות גדולות כ 250 ג"ר לנתח ומטגנים עד הזהבה קלה מפזרים את התבלינים ומעליהם את תפוא"ד הקלופים
3.מוסיפים את כוס התה ומפזרים את השזיפים מוסיפים מים עד לכיסוי
החומרים ומרתיחים כאשר המים רותחים מכינים קרמל מחצי הכוס סוכר
(בסיר קטן מניחים את הסוכר עם 1/2 כפית מים מערבבים עד לקבלת
תערובת זהובה חומה)מוסיפים לסיר הרותח ומכסים היטב לאחר כ 5דקות
מעבירים ללהבה קטנה/פלטת שבת/או
בתנור ב100 מעלות ל 8 שעות ללילה כרבע שעה לפני ההגשה לנקז נוזלים
ולהמשיך לבשל על אש קטנה או בתנור ליבוש התוכן
*ניתן להחליף את הבשר בעוף עם העור
*ניתן לעשות צימחוני יש להוסיף 5 גזרים מקולפים
וחתוכים לחצי ולהוסיף עוד 50 ג"ר מחמאה
*ניתן ורצוי להוסיף אורז אדום בשקיק בד