Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבד עוף ביין ופטריות

כבד עוף ביין ופטריות

כבד עוף ביין ופטריות

תיאור המתכון

באדיבות השף יעקב כץ, מתוך סדנת שף בקניון cinemall חיפה.

מרכיבים

אופן ההכנה

צולים את הכבדים באש מטעמי כשרות.
שמים במחבת גדולה 2 כפות שמן ומטגנים את הכבדים טיגון קצר.
יוצקים מעליהם את ציר העוף, מערבבים ומורידים מהאש.
במחבת אחרת מחממים 2 כפות שמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים פטריות וגמבות ומבשלים על אש נמוכה מס' דקות.
מוסיפים את הירקות המוכנים לכבדים, מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל ומוסיפים את היין.
מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה ללא כיסוי, מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכבדים.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.

הערות

מומלץ להגיש בתוספת פירה או פולנטה.