חמין ביתי

חמין ביתי

תיאור המתכון

מאת: 'קפה קפה' אצל מוצ'ניק – נווה אביבים, נס ציונה

מרכיבים

אופן ההכנה

במחבת מטגנים את הבצל חתוך גס עד שהופך זהוב
מוספים את התבלינים- הפפריקה קימל מלח ופלפל.
מסננים בנפרד את הקטניות מהמים, חומוס, גריסים שעועית לבנה ואדומה.
מחלקים את הבצל המטוגן והמתובל ל – 4 ומוסיפים לכל קטניה בנפרד ומערבבים.

מסדרים בסיר:
בתחתית מניחים את העצמות מעליהן שופכים חצי מכמות הקטניות (חצי מכל סוג).
מעל מניחים את הבשר והגידים ועליהם את החצי הנותר של הקטניות
את הקישקה מסדרים מלמעלה.
מפזרים את תפוחי האדמה קטנים ושלמים.
את הביצים יש לבשל קודם ולהוסיף מעל כל התערבות.
ממלאים מים בסיר עד לכיסוי הביצים מרתיחים
מכניסים לתנור בחום של 110 מעלות לילה

*מומלץ לבדוק מידי פעם ולהוסיף מים

המתכון באדיבות
בית קפה קפה קפה היכל התרבות השריון 1 היכל התרבות , נס ציונה הצג טלפון