סילבסטר סשימי בקר ביער
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון השף ליאור חפצדי לסשימי של פילה בקר עם חמוציות, שקדים, אגוזים ועוד.
מרכיבים
- 200 גרם פילה בקר פרוס דק
- 40 גרם חמוציות
- 40 גרם שקדים מולבנים מסוכרים
- 40גרם אגוזי פקאן
- 2 מלפפונים
- 2 בצל ירוק (רק החלק הירוק)
- 1/2 לימון
- 6 כפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- מלח גס
אופן ההכנה
פורסים את הפילה לפרוסות דקות.
חותכים את המלפפון לקוביות וקוצצים את הבצל.
מערבבים בקערה את כל החומרים, סוחטים את הלימון
ומגישים על צלחת שטוחה לכל סועד.
המתכון באדיבות
|
מסעדת לארא
שמעון בן שטח 3, ירושלים
הצג טלפון
02-5370701
קופונים ללארא
|