מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ממולאים בעלי רקפת

ממולאים בעלי רקפת

תיאור המתכון

מתכון מקורי לעלי רקפת ממולאים אורז, ניתן למלא גם בבשר. באדיבות וואן וונדי, מנהל משתלת וונדי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טגנו את הבצל עם השום במעט שמן, הוסיפו את האורז, הבשר אם יש והתבלינים.
2. פיתחו עלה ושטחו אותו, קרוב לפטוטרת שימו מעט מן המילוי, קפלו משני הצדדים וגלגלו.
3. סדרו את העלים המגולגלים בתוך סיר במעגלים, מעל שימו כמון, מלח,את שמן הזית, הלימון וכוס וחצי של מים.
4. הרתיחו ובשלו על אש קטנה שעה ורבע.(אם מלאתם עם בשר הוסיפו מעט זמן לבישול).

הערות

להגיש חם או קר.

תגובות

  1. מתכון לא מקורי המטבח של רזה (02/08/2011 21:35:00)