מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק מיסו יפני

מרק מיסו יפני

תיאור המתכון

מאת: ליאורה אקוקה (גולדברג) – תזונה בריאה ומאוזנת

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר להכניס כ 4-5 כוסות מים עם כל הירקות שורשיים ולבשל כ 30 דקות
לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד
להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים , את הקומבו , את הפיטריות והגזר
לבשל עוד כ5 דקות על אש חלשה ולערבב היטב
להגיש עם קישוטי בצל ירוק