Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק ירקות עשיר טעמים

מרק ירקות עשיר טעמים

מרק ירקות עשיר טעמים

תיאור המתכון

באדיבות שף שאול ברדה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. כל מרק ירקות טוב מתחילים בהשחמה של בצל למשך 15 דקות לפחות לפני כל ירק אחר.
2. משסיימנו עם הבצל יש להוסיף את הירקות לשלב הטיגון וזאת עפ"י מידת הקושי שלהם, ירקות שורש יטוגנו מעט יותר (פלפלים, גזר, תפו"א, בטטה וכו') ואח"כ יש להוסיף את שאר הירקות גם כן לטיגון (קישוא, עגבניות, שום ועשבי תיבול).משך כל הטיגון אמור להימשך כ-15 דקות וזה עפ"י כמות וקצב הוספת הירקות.
3. יש להוסיף זר קשור של עשבי תיבול, כרפס, פטרוזיליה, טימין ונענע (או כל שילוב אחר). בתום הבישול יש לשלוף את הזר הקשור מהמרק בקלות.
4. את ההמלחה העיקרית יש לבצע לקראת תום הבישול כיוון שירקות משחררים מליחות בהדרגה במהלך הבישול.
5. להסמכת המרק אפשר להוסיף שתי כפות קמח שמוססנו מראש בכוס מים חמים.

המתכון באדיבות
קייטרינג ארץ גשן - אמנות קולינרית שד' ירושלים 53, רמת גן הצג טלפון