ספגטי פומודורו
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון ספגטי פומודורו אלה פנה לרגל פסטיבל העגבניות הספרדי, באדיבות רשת "ספגטים".
מרכיבים
- 1 בצל בינוני, קצוץ
- 3 שיני שום, קצוצות
- 6 עגבניות טריות (רצוי תמר)
- ½ מיכל שמנת מתוקה
- מלח,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט
- 20 יחידות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת
מוסיפים את התבלינים, וכשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים
מנמיכים את האש ומוסיפים לפסטה החמה לאחר 5 דקות
המתכון באדיבות
|
מסעדת ספגטים מקסים
קינג ג'ורג' 48, מתחם ''האוזן השלישית'', תל אביב
הצג טלפון
03-6207666
|