Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> ספגטי פומודורו

ספגטי פומודורו

ספגטי פומודורו

תיאור המתכון

מתכון ספגטי פומודורו אלה פנה לרגל פסטיבל העגבניות הספרדי, באדיבות רשת "ספגטים".

מרכיבים

אופן ההכנה

מזהיבים את הבצל והשום הקצוצים במחבת, עם מעט שמן זית משובח
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות (אך לא קטנות מדי) ומוסיפים למחבת
מוסיפים את התבלינים, וכשהעגבניות מתרככות (אך לא מדי) מוסיפים את השמנת והזיתים
מנמיכים את האש ומוסיפים לפסטה החמה לאחר 5 דקות

המתכון באדיבות
מסעדת ספגטים מקסים קינג ג'ורג' 48, מתחם ''האוזן השלישית'', תל אביב הצג טלפון