מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף בסילאן

עוף בסילאן

תיאור המתכון

הכנה פשוטהההה!!
בישול איטי עוף מהמם ....

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר שטוח מטגנים את הבצל בשמן על אש נמוכה בגז בינוני עד להזהבה
מוסיפים את הכרעיים וסוגרים את הסיר למשך שעתיים וחצי
אחרי שעתיים וחצי העוף סיים להוצא את כל המים שלו והשחים מעט (ניתן להפוך אותו באמצע הבישול שישחים משני הצדדים)
ואז מפזרים את הנס קפה על העוף בכמות שווה וגם את הסילאן ונותנים לזה שלהתבשל עוד חצי שעה ובתאבון...

הערות

עוף הכי טעים שאני מכירה!!


קישורים:
עוף בסילאן