קישואים ממולאים בבשר
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: כשעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קישואים קטנים ממולאים בבשר טחון ברוטב אדום.. מתכון מנצח לחובבי הקישואים..
מרכיבים
- 10 קישואים קטנים(לא מידי)
- 400 גרם בשר בקר טחון
- 3בצלים בינוניים פרוסים
- 1 בצל בינוני מגורד
- חופן כוסברה
- רסק עגבניות
- תבלינים
אופן ההכנה
1.קולפים את הקישואים ומוציאים את פנים הקישוא (יש סכין מיוחדת לזה)
2.להכנת הבשר-שמים בקערה את הבשר הכוסברה הבצל
1/2 כף פפריקה
כפית תבלין לקציצות/גריל עוף
כף מרק עוף
מעט מלח
מעט פלפל שחור
3.מערבבים הכל וממלאים את הקישואים המחוררים בעיסת הבשר.
4. להכנת הרוטב- מטגנים את הבצלים על אש בינונית בסיר שטוח עד שמשחימים מוסיפים 2 כפות פפריקה מתוקה ומוסיפים מים בגובה חצי סיר מוסיפים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
מעט פלפל שחור
מעט מלח
וסוגרים את הסיר אחרי שהרוטב רותח מוסיפים את הקישואים
לאחר שהרוטב שוב מבעבע יש להנמיך את האש לשעה וחצי נוספות
הערות
*אם הקישואים גדולים ניתן לחתוך אותם לחצאים
*אם נשאר עוד מעיסת הבשר ניתן להכניס קציצות לאותו סיר.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
קישורים:קישואים במילוי בשר