מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קישואים ממולאים בבשר

קישואים ממולאים בבשר

קישואים ממולאים בבשר

תיאור המתכון

קישואים קטנים ממולאים בבשר טחון ברוטב אדום.. מתכון מנצח לחובבי הקישואים..

מרכיבים

אופן ההכנה

1.קולפים את הקישואים ומוציאים את פנים הקישוא (יש סכין מיוחדת לזה)
2.להכנת הבשר-שמים בקערה את הבשר הכוסברה הבצל
1/2 כף פפריקה
כפית תבלין לקציצות/גריל עוף
כף מרק עוף
מעט מלח
מעט פלפל שחור
3.מערבבים הכל וממלאים את הקישואים המחוררים בעיסת הבשר.
4. להכנת הרוטב- מטגנים את הבצלים על אש בינונית בסיר שטוח עד שמשחימים מוסיפים 2 כפות פפריקה מתוקה ומוסיפים מים בגובה חצי סיר מוסיפים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות מרק עוף
מעט פלפל שחור
מעט מלח
וסוגרים את הסיר אחרי שהרוטב רותח מוסיפים את הקישואים
לאחר שהרוטב שוב מבעבע יש להנמיך את האש לשעה וחצי נוספות

הערות

*אם הקישואים גדולים ניתן לחתוך אותם לחצאים
*אם נשאר עוד מעיסת הבשר ניתן להכניס קציצות לאותו סיר.


קישורים:
קישואים במילוי בשר