פיצה טרטופו

פיצה טרטופו

תיאור המתכון

קפיצה קטנה לאיטליה- פיצה נהדרת וקלה להכנה, עם פטריות, פטרוזיליה וגבינת מסקרפונה. גם צמחונית וגם טעימה במיוחד!

מרכיבים

אופן ההכנה

מרדדים את הבצק לקוטר של 30 ס"מ
מורחים גבינת מסקרפונה
מורחים מחית כמהין שחור
מפזרים פטריות קצוצות ושמן זית
אופים בתנור שחומם מראש ל250 מעלות ל 7 דקות.
שהפיצה מוכנה מפזרים פטרוזיליה קצוצה
משאירים כ-5 דקות עד שמתקרר מעט ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת ג'ויה רמת החייל הברזל 4, רמת החייל, תל אביב הצג טלפון