פיצה טרטופו
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קפיצה קטנה לאיטליה- פיצה נהדרת וקלה להכנה, עם פטריות, פטרוזיליה וגבינת מסקרפונה. גם צמחונית וגם טעימה במיוחד!
מרכיבים
- בצק:
- 1 קילו קמח
- 6 גרם שמרים טריים
- 600 מ"ל מים
- 20 מ"ל שמן זית
- תוספות:
- כוס פטריות שמפיניון
- כף של מחית כמהין שחור
- 2 כפות מסקרפונה
- כפית שמן זית
- כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק לקוטר של 30 ס"מ
מורחים גבינת מסקרפונה
מורחים מחית כמהין שחור
מפזרים פטריות קצוצות ושמן זית
אופים בתנור שחומם מראש ל250 מעלות ל 7 דקות.
שהפיצה מוכנה מפזרים פטרוזיליה קצוצה
משאירים כ-5 דקות עד שמתקרר מעט ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת ג'ויה רמת החייל
הברזל 4, רמת החייל, תל אביב
הצג טלפון
03-6447031
|